Schooljaar 2024 - 2025
Benodigdheden Hotelschool Gent

EERSTE GRAAD

KLAS MATERIAALLIJST KLEDIJ
1A Materiaallijst 1A Kledij 1A 1B 2A
1B Materiaallijst 1B.pdf Kledij 1A 1B 2A
2A - Keuken, zaal, bakkerij en slagerij Materiaallijst 2A.pdf Kledij 1A 1B 2A
2B - Keuken, zaal, bakkerij en slagerij Materiaallijst 2B.pdf Kledij 2B

TWEEDE GRAAD

FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
3 Bakkerij Materiaallijst_3_Bakkerij_(BAK).pdf Kledij 3 & 4 BB en 3 & 4 BT
3 Restaurant en Keuken Materiaallijst_3_Restaurant_en_Keuken_(RK).pdf Kledij 3RK 4RK 3HRC 4HRC
4 Bakkerij Materiaallijst_4_Bakkerij_(BAK).pdf Kledij 3 & 4 BB en 3 & 4 BT
4 Restaurant en Keuken Materiaallijst_4_Restaurant_en_Keuken_(RK).pdf Kledij 3RK 4RK 3HRC 4HRC
DUBBELE FINALITEIT / TSO
3 Bakkerijtechnieken Materiaallijst_3_Bakkerijtechnieken_(BT).pdf Kledij 3BB 4BB 3BT 4BT
3 Horeca Materiaallijst_3_Horeca_(HRC).pdf Kledij 3RK 4RK 3HRC 4HRC
4 Bakkerijtechnieken Materiaallijst_4_Bakkerijtechnieken_(BT).pdf Kledij 3BB 4BB 3BT 4BT
4 Horeca Materiaallijst_4_Horeca_(HRC).pdf Kledij 3RK 4RK 3HRC 4HRC

DERDE GRAAD

FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
5 Brood- en Banketbakkerij Materiaallijst_5_Brood-en_Banketbakkerij_en_Confiserie_(BBC).pdf Kledij_5_6BB_5_6BT_7BBC
5 Restaurant en Keuken Materiaallijst_5_Restaurant_en_Keuken_(RK).pdf Kledij_5_6RK_5_6HRC
5 Grootkeuken en Catering Materiaallijst_5_Grootkeuken_en_Catering_(GC).pdf Kledij_7GR_7SR
6 Brood- en Banketbakkerij Materiaallijst_6_Brood-en_Banketbakkerij_en_Confiserie_(BBC).pdf Kledij_5_6BB_5_6BT_7BBC
6 Restaurant en Keuken Materiaallijst_6_Restaurant_en_Keuken_(RK).pdf Kledij_5_6RK_5_6HRC
6 Grootkeuken en Catering Materiaallijst_6_Grootkeuken_en_Catering_(GC).pdf Kledij_7GR_7SR
DUBBELE FINALITEIT / TSO
5 Broodtechnieken Materiaallijst_5_Brood_en_Banket_(BT).pdf Kledij_5_6BB_5_6BT_7BBC
5 Horeca Materiaallijst_5_Hotel_(HRC).pdf Kledij_5_6RK_5_6HRC
6 Broodtechnieken Materiaallijst_6_Brood_en_Banket_(BT).pdf Kledij_5_6BB_5_6BT_7BBC
6 Horeca Materiaallijst_6_Horeca_(HRC).pdf Kledij_5_6RK_5_6HRC

SPECIALISATIEJAAR

7 BSO BBC Materiaallijst_7_Brood-en_Banketbakkerij_en_Confiserie_(BBC).pdf Kledij_7GR_7SR
7 BSO GR Materiaallijst_7_Grootkeuken_(GR).pdf Kledij_7GR_7SR
7 BSO SR Materiaallijst_7_Specialiteitenrestaurant_(SR).pdf Kledij_5_6BB_5_6BT_7BBC